Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900743

Copa 730900743 Información oficial sobre el partido 730900743 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

Shalli CF Alineación oficial del equipo 'Shalli CF' en el partido 1 - 0 C.D. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.D. Castelló' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Shalli CF Alineación oficial del equipo 'Shalli CF' en el partido 1 - 4 C.D. Castelló Alineación oficial del equipo 'C.D. Castelló' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shalli CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Shalli va ser Zoran Bošnjak.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Zoran Bošnjak gairebé va marcar per a Shalli des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Alfred Matiasek va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Shalli que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Malpica.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Malpica es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

C.D. Castelló

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Beltrán Lestón va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Asier Bereziartu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Asier Bereziartu va encarar al porter al 12, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 28 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Julián Ayza va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Castelló creava perill des de la dreta al minut 29, però en Alejandro Jáuregi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Francesc Saborit desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Castelló va estar a punt d'empatar al 56 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Asier Bereziartu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Josep Maria Corts per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 70, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ceandro Carballido de Castelló va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.