Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900675

Copa 730900675 Información oficial sobre el partido 730900675 en Hattrick

10.04.2024 12:45:00

Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 4 - 1 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Endwolers Alineación oficial del equipo 'Endwolers' en el partido 2 - 0 JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido
Tiene suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Endwolers

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 33, en Sergey Bukvarev del Endwolers va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Roberto Prado que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Juli Coquard de Endwolers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Endwolers al minut 43, que va llançar ajustat al pal en Daniel Hernández. 3 - 0 pels locals.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Endwolers va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Daniel Hernández. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sergey Bukvarev! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lucas Rekers va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Pavle Tatić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Daniel Hernández es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Endwolers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christof Sager de Endwolers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Prado de Endwolers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

JUNIORPK

Goles Goles

  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): JUNIORPK sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Jean-Michel Torres va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marius-Alexandru Coadă, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de JUNIORPK, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Vuk Jolović va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.