Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900644

Copa 730900644 Información oficial sobre el partido 730900644 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido 3 - 5 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Gol del Lugo Alineación oficial del equipo 'Gol del Lugo' en el partido 1 - 4 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
Tiene suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,5 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gol del Lugo

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Lugo contenien la respiració mentre en Konrad Herwehe s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lugo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yiorgos Tzitzikas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Radu Arseni de Lugo va fer un bon esprint per escapar-se de Egon Škedelj i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Radu Arseni gairebé va marcar per a Lugo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Konrad Herwehe, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 202 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Lugo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 113 que Delfí Salvador no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jim Houghton.

Gusurmendi F.T.

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Gusur van mostrar una bona compenetració quan al minut 24 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que José Acheros va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 62 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 62, el jugador visitant Àlex Pijoan va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 89 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Egon Škedelj va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): El jugador de Gusur Juan Carlos Tapia va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 99 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 109 (Gol de penalti): Al minut 109 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Egon Škedelj va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ruperto Freijoso va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Juan Carlos Tapia va deixar a Konrad Herwehe assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.