Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900633

Copa 730900633 Información oficial sobre el partido 730900633 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

Val Académica Alineación oficial del equipo 'Val Académica' en el partido 2 - 3 Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Val Académica Alineación oficial del equipo 'Val Académica' en el partido 5 - 1 Rapid rapid Alineación oficial del equipo 'Rapid rapid' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Val Académica

Goles Goles

  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Romildo Castellsir va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Valen Gabršček la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Jurre Voetelink va donar a Académica un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Iván Ginés Meléndez del Académica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valen Gabršček va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 210 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Jurre Voetelink tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Rapid rapid

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Rapid van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 40, quan Reijo Ruoko va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 59 minuts Francisco Ibaeta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 70, quan Steve McCoy va posar els visitants Rapid per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Rapid va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Reijo Ruoko va quedar-se sol davant el porter Faraj Bakhshayesh, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Rapid va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Faraj Bakhshayesh va desviar el xut final de Raman Kress després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alejandro Huarte va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Raman Kress es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.