Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730900623

Copa 730900623 Información oficial sobre el partido 730900623 en Hattrick

10.04.2024 12:15:00

Metalwarriors C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalwarriors C.F.' en el partido 2 - 4 FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Metalwarriors C.F. Alineación oficial del equipo 'Metalwarriors C.F.' en el partido 1 - 2 FORD FARLINE Alineación oficial del equipo 'FORD FARLINE' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 78,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalwarriors C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Metalwarriors prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Torgom Galustyan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Erasmo Gomes va incrementar l'avantatge de Metalwarriors amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 19 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Abdelmouqsit Assaraf quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Metalwarriors van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Erasmo Gomes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Agostino Fazari al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Per-Eric 'Peps' Persson va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Per-Eric 'Peps' Persson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

FORD FARLINE

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors de ARIFON no defallien en cap moment. Producte d'això, en Korstiaan Brinkkemper va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Vicens Mayné va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): En Korstiaan Brinkkemper donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 101 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 182 Minuto 106 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 106 de partit va donar a ARIFON l'avantatge per 2 - 4. Mel Barnhoorn en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Darwin Yern va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 239 Minuto 113 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Angelo Muñoz va marxar de Per-Eric 'Peps' Persson en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de ARIFON van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 281 Minuto 114 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Garrison Griffith després de 114 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sven Yrsch va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mel Barnhoorn de ARIFON es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.