Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730897872

Amistoso (RC) 730897872 Información oficial sobre el partido 730897872 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido 0 - 1 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TOOL United Alineación oficial del equipo 'TOOL United' en el partido 2 - 1 Llagostera Elegants C.F. Alineación oficial del equipo 'Llagostera Elegants C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOOL United

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Sevilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Kiros Michalitsios va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Víctor Sevilla va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 el United va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jaime Bochini no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igon Zozaya de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Llagostera Elegants C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Àlex Beneït de Llagos CF va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Miquel Barcons, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abdelmouhy Seddik no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Miquel Barcons va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dani Maura, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Abel va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Àlex Beneït, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Llagos CF va quedar sense poder incrementar el seu marcador.