Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730895453

Amistoso (Int.) 730895453 Información oficial sobre el partido 730895453 en Hattrick

03.04.2024 17:20:00

GlobalCollectors Alineación oficial del equipo 'GlobalCollectors' en el partido 3 - 5 CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
GlobalCollectors Alineación oficial del equipo 'GlobalCollectors' en el partido 2 - 7 CFB Pallaresos Alineación oficial del equipo 'CFB Pallaresos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GlobalCollectors

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Majid Shahmansourian de GlobalCollectors, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 100 Minuto 57 (Gol de falta): Al minut 57, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Lodewijk Veening anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 2 - 4.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Majid Shahmansourian de GlobalCollectors va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Osama Abou Zahra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Bernhard Groot Bruinderink de GlobalCollectors es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): GlobalCollectors va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Bernhard Groot Bruinderink va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Valdemar Barata va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

CFB Pallaresos

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Esen Özgeer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Maurizio Petrazzuolo de Pallaresos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Maurizio Petrazzuolo va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Pallaresos.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Zdzisław Gdeczyk va augmentar l'avantatge de Pallaresos a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 79 i semblava que Pallaresos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Gian Piero Colombo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Esen Özgeer va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Serge Vital va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.