Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730895356

Amistoso (Int.) 730895356 Información oficial sobre el partido 730895356 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

CapdePork Alineación oficial del equipo 'CapdePork' en el partido 2 - 4 Vorwaerts in der Puent Alineación oficial del equipo 'Vorwaerts in der Puent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CapdePork Alineación oficial del equipo 'CapdePork' en el partido 0 - 2 Vorwaerts in der Puent Alineación oficial del equipo 'Vorwaerts in der Puent' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CapdePork

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Vasile Scrobotă va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 140 Minuto 65 (Gol de contra de falta): CapdePork va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. 陈 (Chen) 双益 (Shuangyi) la va transformar en el 2 - 4.

Vorwaerts in der Puent

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Vorwaerts agafava avantatge al minut 36 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sébastien Mitton amb mestria.
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Diego Aucker va descol·locar totalment la defensa contrària i Patrick Furlani no va perdonar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Fadri Wiles va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 1 - 3 per a Vorwaerts.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a Vorwaerts l'avantatge per 1 - 4. Tony Richener en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Vorwaerts al minut 20, però el xut de Diego Aucker va topar amb la tanca defensiva.
  • 284 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Diego Aucker de Vorwaerts va fallar un penal al minut 44, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Fadri Wiles de Vorwaerts va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Ottfried Alanne, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vorwaerts va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Tony Richener va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tony Richener es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fadri Wiles de Vorwaerts la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.