Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730894884

Amistoso (Int.) 730894884 Información oficial sobre el partido 730894884 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido 2 - 2 FC Kopenpiłken Alineación oficial del equipo 'FC Kopenpiłken' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Peitieiros FC Alineación oficial del equipo 'Peitieiros FC' en el partido 1 - 3 FC Kopenpiłken Alineación oficial del equipo 'FC Kopenpiłken' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peitieiros FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Peitieiros va posar-se per davant 1 - 0 al minut 3, quan Bradley Forgan va llançar una pena màxima perfectament.
  • 114 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 76. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Bradley Forgan va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 68 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Bradley Forgan quasi empata el partit al minut 68, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

FC Kopenpiłken

Goles Goles

  • 163 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Sławomir Żelek que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 61, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mieczysław Cygan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Ramón Fuentes Campos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Sebastian Knapiński no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Marcel Rasztabiga, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 60 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marcin Ładyński va ridiculitzar a en Marcos Andrada amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.