Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730892732

Amistoso (Int.) 730892732 Información oficial sobre el partido 730892732 en Hattrick

03.04.2024 17:55:00

SPARTA WAWELNO Alineación oficial del equipo 'SPARTA WAWELNO' en el partido 0 - 1 Betanzos CF Alineación oficial del equipo 'Betanzos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPARTA WAWELNO Alineación oficial del equipo 'SPARTA WAWELNO' en el partido 0 - 3 Betanzos CF Alineación oficial del equipo 'Betanzos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPARTA WAWELNO

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): WAWELNO van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Szymon Syposz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de WAWELNO van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Raül Carrer va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Marco Antonio Mariano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de WAWELNO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Walenty Wojdowski de WAWELNO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Betanzos CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de Betanzos Christopher Touzé va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Betanzos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Nicasi Cambra va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Nicasi Cambra va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jędrzej Dominiczak va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Piyasak Thapparangsri. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Alexandru Mişu va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): José Rodríguez de Betanzos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Nicasi Cambra de Betanzos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.