Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888782

Amistoso (Int., RC) 730888782 Información oficial sobre el partido 730888782 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

WindTeam Alineación oficial del equipo 'WindTeam' en el partido 1 - 0 Anirakkerne Alineación oficial del equipo 'Anirakkerne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WindTeam Alineación oficial del equipo 'WindTeam' en el partido 3 - 0 Anirakkerne Alineación oficial del equipo 'Anirakkerne' en el partido
Tiene mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WindTeam

Goles Goles

  • 185 Minuto 112 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Anirakkerne. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Joaquín Azoca la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del WindTeam es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 112.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joan Andreu Ariet va entorpir al marcador d'en Ramón Dengra per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): WindTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 38, quan Joan Andreu Ariet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): WindTeam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Talal Hadry en un 1 contra 1 amb el porter Nicolas Frederiksen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): WindTeam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Azcano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicolas Frederiksen.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): WindTeam va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Manuel Cabacuelas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Al minut 93 es va veure una gran oportunitat per a WindTeam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Urrea, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 111 per blocar una centrada d'en Manuel Cabacuelas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de WindTeam.

Anirakkerne

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Anirakkerne va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Kenny Wamsler va quedar-se sol davant el porter Jesús Marcel, però aquest va poder aturar el xut.