Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888767

Amistoso (RC) 730888767 Información oficial sobre el partido 730888767 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Cantabria_F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantabria_F.C.' en el partido 2 - 4 Sorrentino Calcio Alineación oficial del equipo 'Sorrentino Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cantabria_F.C. Alineación oficial del equipo 'Cantabria_F.C.' en el partido 1 - 3 Sorrentino Calcio Alineación oficial del equipo 'Sorrentino Calcio' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantabria_F.C.

Goles Goles

  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Als 35 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Cantabria_F.C. va acabar amb la pilota als peus de David Robles Sánchez que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cantabria_F.C. eren letals, i David Robles Sánchez va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Gabriel Montalbo de Cantabria_F.C. va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Ramos Rubio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Sorrentino Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Sorrentino agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pau Mumany amb mestria.
  • 181 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4, Jorge Ospitaletxe va augmentar l'avantatge de Sorrentino a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 65, quan Cristian Mumany va posar els visitants Sorrentino per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Ernest Fontanilles de Sorrentino va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ernest Fontanilles va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Macario Castells rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Ospitaletxe després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adrián Chamizo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dinko Opačak.