Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888610

Amistoso (Int., RC) 730888610 Información oficial sobre el partido 730888610 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 3 - 5 SKS Soma Alineación oficial del equipo 'SKS Soma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 2 - 0 SKS Soma Alineación oficial del equipo 'SKS Soma' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAN ORIAC

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rafael Velarde ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ORIAC es posava per davant 1 a 0.
  • 125 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Felice De Falco, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 2 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ORIAC una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Felice De Falco, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toni Rodríguez de ORIAC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Man-Sik So de ORIAC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Felice De Falco anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a ORIAC.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Toni Rodríguez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gustaw Kapłan va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de ORIAC i 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Ike Crosbie de ORIAC anava molt fort i col·locat però Gustaw Kapłan no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eustaquio Somilleira va xutar fora per a ORIAC, el marcador es va quedar igual: 3 - 5, ja es veia a venir!

SKS Soma

Goles Goles

  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): El jugador Takis Akefalos de Soma es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 99 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tim Straubinger, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stoyan Vasilev de Soma es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Soma Takis Akefalos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Ordóñez Sáez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Soma, Stoyan Vasilev, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Zdravko Banovec va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.