Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730887915

Amistoso (Int.) 730887915 Información oficial sobre el partido 730887915 en Hattrick

02.04.2024 20:20:00

FC Läpiveto Alineación oficial del equipo 'FC Läpiveto' en el partido 5 - 4 Pepelu Lions Alineación oficial del equipo 'Pepelu Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Läpiveto Alineación oficial del equipo 'FC Läpiveto' en el partido 4 - 2 Pepelu Lions Alineación oficial del equipo 'Pepelu Lions' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Läpiveto

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Eser Esenboğa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Läpiveto.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joonas Kajaus, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Läpiveto.
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Saleh Yateem és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Gábor Posta perquè aconseguís el 3 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Vinha Naapuri era molt més ràpid que el defensa Santiago Bejega. Al minut 81, el jugador de Läpiveto va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 3.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mika Häkkinen es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vinha Naapuri va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gianluca Obino va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Víctor Escolar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vinha Naapuri va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Pepelu Lions

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats de PPL van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Luigi Franceschilli va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Rómulo Martínez Santa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Rómulo Martínez Santa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El 5 - 4 el va apuntar al seu compte particular Santiago Bejega de PPL després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Dietrich Höwedes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 68, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aleksi Lindros va aconseguir desviar el seu xut a córner.