Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730883348

Amistoso 730883348 Información oficial sobre el partido 730883348 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 5 - 3 Ateneu Deportiu Guíxols Alineación oficial del equipo 'Ateneu Deportiu Guíxols' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fiestay F.C. Alineación oficial del equipo 'Fiestay F.C.' en el partido 6 - 0 Ateneu Deportiu Guíxols Alineación oficial del equipo 'Ateneu Deportiu Guíxols' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiestay F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 11 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Insaf Faizov. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Fiestay va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pedro Folch Cardona va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Maël Brion, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Insaf Faizov va incrementar l'avantatge de Fiestay amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Fiestay va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Apollonas Perdikopoulos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Ateneu Deportiu Guíxols

Goles Goles

  • 153 Minuto 35 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ateneu seguien lluitant fins al final. Al minut 35, fruit d'aquests esforços, Ninos Venakis va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Ninos Venakis va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 41.
  • 150 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, Toni Lozano Molina va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Ateneu tornava a recuperar la confiança amb un 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Toni Lozano Molina va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Creomilson Medina Sánchez va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Carmelo Castillo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carmelo Castillo de Ateneu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.