Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730881308

Amistoso (Int.) 730881308 Información oficial sobre el partido 730881308 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

F.C Kirara Alineación oficial del equipo 'F.C Kirara' en el partido 4 - 0 TSG Grün-Weiß Löbejün Alineación oficial del equipo 'TSG Grün-Weiß Löbejün' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Kirara Alineación oficial del equipo 'F.C Kirara' en el partido 2 - 0 TSG Grün-Weiß Löbejün Alineación oficial del equipo 'TSG Grün-Weiß Löbejün' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Kirara

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Danilo Luiselli va donar a Kirara un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Robert Nesselrode la va convertir en gol amb un remat de cap en Thiago Possebon tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 32 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en 张 (Zhang) 嘉泰 (Jiatai) va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): José Luis López va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 0 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Strangwood de Kirara va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 50 (Ocasión de falta): En 张 (Zhang) 嘉泰 (Jiatai) es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

TSG Grün-Weiß Löbejün

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TSG va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Omke Habeck, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Bastian Knüppeler va marxar de José Luis López en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de TSG van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 250 Minuto 48 (Ocasión de falta): Reiko Brenn va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 48.