Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730880252

Amistoso 730880252 Información oficial sobre el partido 730880252 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

luchos Alineación oficial del equipo 'luchos' en el partido 8 - 1 cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
luchos Alineación oficial del equipo 'luchos' en el partido 7 - 1 cervato Alineación oficial del equipo 'cervato' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luchos

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marru Bouzoubaa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del luchos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan luchos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José María Lequerica des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de luchos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ibar Astika progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Nicolàs Lledó de luchos va fer un bon esprint per escapar-se de Andis Skudra i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eduardo Manrique Rojas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a luchos.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de luchos. A fi d'aconseguir el 6 - 1, van tocar-la en curt per tal que Francisco Poves xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 90 minuts de joc, Nicolàs Lledó, corrent com un esperitat, superà primer Andis Skudra per velocitat, i després el porter posant el 7 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de luchos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nicolàs Lledó va posar el 8 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduardo Manrique Rojas de luchos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduardo Manrique Rojas de luchos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

cervato

Goles Goles

  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, cervato seguien lluitant fins al final. Al minut 80, fruit d'aquests esforços, Julian Degn va marcar el 5 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 17 (Ocasión de falta): Pier Nicola Campanini va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 17.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Julian Degn ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Benito Zurbano va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soriano Puente de cervato es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.