Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876676

Amistoso (Int.) 730876676 Información oficial sobre el partido 730876676 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Alimoche F.C. Alineación oficial del equipo 'Alimoche F.C.' en el partido 5 - 0 Bobbcats Alineación oficial del equipo 'Bobbcats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alimoche F.C. Alineación oficial del equipo 'Alimoche F.C.' en el partido 2 - 0 Bobbcats Alineación oficial del equipo 'Bobbcats' en el partido
Tiene bastante suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alimoche F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Abdullah Hamdan Al-Jamazy al minut 6, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Alimoche i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gaston Rageor va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Raúl López-Mingo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Alimoche va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gaston Rageor, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, José Daniel Agarrado va pentinar un córner cap al segon pal que Carlos Martins va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Abdullah Hamdan Al-Jamazy va augmentar la diferència de Alimoche a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bobbcats. La jugada d'estratègia del Alimoche per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Carlos Martins va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Sergio Rames de Alimoche va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Bobbcats

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bobbcats van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Reinold Adametz va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bobbcats va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sebastian Bärwinkel, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Gion Kintner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bobbcats que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sebastian Bärwinkel.