Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876233

Amistoso (Int.) 730876233 Información oficial sobre el partido 730876233 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Cambustino Pexino Alineación oficial del equipo 'Cambustino Pexino' en el partido 4 - 0 Azz_Fc Alineación oficial del equipo 'Azz_Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cambustino Pexino Alineación oficial del equipo 'Cambustino Pexino' en el partido 3 - 1 Azz_Fc Alineación oficial del equipo 'Azz_Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cambustino Pexino

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 5, indicava inequívocament que en Albert Albalà va saber trobar la xarxa rival. CAMPEX desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Als 21 minuts de joc, els nois de CAMPEX van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Albert Albalà augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): CAMPEX va aconseguir el 3 - 0 quan Daniel Vallhonesta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 71 minuts, el tirador de faltes del CAMPEX va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ramón Mendiola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Ramón Mendiola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): CAMPEX van sortir al contraatac al minut 87, però Ramón Mendiola va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 任 (Ren) 容坚 (Rongjian) de CAMPEX la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Azz_Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 86 (Ocasión de falta): Federico Scabini va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 86.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Scabini de Azz_Fc es va guanyar la targeta groga merescudament.