Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876220

Amistoso (Int., RC) 730876220 Información oficial sobre el partido 730876220 en Hattrick

04.04.2024 03:00:00

Pasion NiKe Alineación oficial del equipo 'Pasion NiKe' en el partido 1 - 0 SPARTAK CAN TUNIS Alineación oficial del equipo 'SPARTAK CAN TUNIS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pasion NiKe Alineación oficial del equipo 'Pasion NiKe' en el partido 2 - 0 SPARTAK CAN TUNIS Alineación oficial del equipo 'SPARTAK CAN TUNIS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pasion NiKe

Goles Goles

  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Pasion, atacant per l'esquerra al minut 89, va aprofitar el magnífic llançament de Gal Spiegler per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Robustiano Daniel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nicolás Pieters va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evaristo Rissotti de Pasion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SPARTAK CAN TUNIS

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SPARTAK Francisco Oxenstierna quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Enrique Salvador Freytes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Echeyde Ilumbe, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 22 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Echeyde Ilumbe de SPARTAK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Guiran de SPARTAK es va guanyar la targeta groga merescudament.