Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874848

Amistoso (Int.) 730874848 Información oficial sobre el partido 730874848 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

IKERYT.FC. Alineación oficial del equipo 'IKERYT.FC.' en el partido 2 - 0 Hoàng Gia Alineación oficial del equipo 'Hoàng Gia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
IKERYT.FC. Alineación oficial del equipo 'IKERYT.FC.' en el partido 5 - 0 Hoàng Gia Alineación oficial del equipo 'Hoàng Gia' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IKERYT.FC.

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Nicholas Alberoni, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dennis van Cauteren va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Alejandro Gallardo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 36 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Dennis van Cauteren estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Heinrich Richter de IKERYT.FC. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Florian Charlet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Paolo Gaggini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Dennis van Cauteren es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Alfonso Martínez Mateo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paolo Gaggini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dennis van Cauteren, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Hoàng Gia

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Lê Công Phượng va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Després de 55 minuts, An Văn Điển va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Demetrio Villacorta el va poder desviar a córner.
  • 206 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 61, tothom va saber perquè en Lê Công Phượng era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.