Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874591

Amistoso (Int., RC) 730874591 Información oficial sobre el partido 730874591 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Almagro United Alineación oficial del equipo 'Almagro United' en el partido 3 - 4 Everest F.C. Alineación oficial del equipo 'Everest F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Almagro United Alineación oficial del equipo 'Almagro United' en el partido 4 - 1 Everest F.C. Alineación oficial del equipo 'Everest F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almagro United

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Després de 20 minuts de partit, Cesare Puhali igualava per Almagro en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 75 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Lorenzo Marañon, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Almagro a l'empat.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Almagro va acabar amb la pilota als peus de Cesare Puhali que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Almagro va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Iñaki Salinas la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Everest F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Piotr Klejdysz de Everest va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Otis Focquaert va posar els visitants Everest per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Otis Focquaert van servir per superar a l'últim defensor, en Juan Adolfo Torres Calderón. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Everest cantant "Otis Focquaert selecció!"
  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Andrzej Mizia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Everest i marcant el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Piotr Klejdysz va deixar a Santiago Cacho assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Cézar Moscovici.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cândido Caetano de Everest va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.