Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730873266

Amistoso (Int.) 730873266 Información oficial sobre el partido 730873266 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

arroyitos Alineación oficial del equipo 'arroyitos' en el partido 5 - 2 AC Patria Ungheni Alineación oficial del equipo 'AC Patria Ungheni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
arroyitos Alineación oficial del equipo 'arroyitos' en el partido 3 - 1 AC Patria Ungheni Alineación oficial del equipo 'AC Patria Ungheni' en el partido
Tiene suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arroyitos

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 19, en Víctor Ramírez del arroyitos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a José Ramón Gaínza que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Andreas Lening de arroyitos, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 32 minuts de joc, Víctor Ramírez, corrent com un esperitat, superà primer Marcel Paraschivescu per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): arroyitos va aconseguir el 4 - 1 quan Jesús Buenaventura va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Ramírez de arroyitos va fer un bon esprint per escapar-se de Marcel Paraschivescu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 5 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Ramírez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 59 quan Batista Etxaondo de arroyitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Thiré al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Víctor Ramírez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Faustino Cereixal gairebé va marcar per a arroyitos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Víctor Ramírez de arroyitos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AC Patria Ungheni

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Ungheni Marian Marian va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Marcel Paraschivescu va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Ungheni en aconseguir el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Silvano Colac va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ungheni, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Nazar Dorosh va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.