Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870993

Amistoso (Int.) 730870993 Información oficial sobre el partido 730870993 en Hattrick

03.04.2024 17:55:00

Russkij wojennyj korabl idi nachuj Alineación oficial del equipo 'Russkij wojennyj korabl idi nachuj' en el partido 0 - 2 N.Y. Tinderwolves Alineación oficial del equipo 'N.Y. Tinderwolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Russkij wojennyj korabl idi nachuj Alineación oficial del equipo 'Russkij wojennyj korabl idi nachuj' en el partido 1 - 3 N.Y. Tinderwolves Alineación oficial del equipo 'N.Y. Tinderwolves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Russkij wojennyj korabl idi nachuj

N.Y. Tinderwolves

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Jan van Alten va posar els visitants Wolves per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del wojennyj. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raúl Zulaica la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Wolves es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 21.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Wolves va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Florenty Kula va desviar el xut final de Jan van Alten després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 284 Minuto 60 (Ocasión de penalti): Al minut 60 de joc, Hector Lanza de Wolves va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Hector Lanza quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Florenty Kula, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ethan Bonnin al minut 86, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ethan Bonnin.