Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730870200

Amistoso 730870200 Información oficial sobre el partido 730870200 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Tobilleras de Argamasa Alineación oficial del equipo 'Tobilleras de Argamasa' en el partido 2 - 2 KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tobilleras de Argamasa Alineación oficial del equipo 'Tobilleras de Argamasa' en el partido 3 - 4 KKdeluxe_return Alineación oficial del equipo 'KKdeluxe_return' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,2 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobilleras de Argamasa

Goles Goles

  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Tobilleras prenia la batuta de l'encontre al minut 71, quan en Markel Grazia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Gregorio Melchor Gil va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Tobilleras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Tobilleras la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Telmo Antilef de Tobilleras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KKdeluxe_return

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Javier Medrano va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Als 85 minuts de partit, Jean-Alexandre Grillet de KKdeluxe_return va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ryszard Grewling va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jean-Alexandre Grillet, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Sander Aannevik de KKdeluxe_return, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 27, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): KKdeluxe_return va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juliusz Rynkiewicz va desviar el xut final de Jean-Alexandre Grillet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Eduard Burcică va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 86. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".