Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730869742

Amistoso (Int.) 730869742 Información oficial sobre el partido 730869742 en Hattrick

04.04.2024 02:15:00

A.A.Karamandukas Alineación oficial del equipo 'A.A.Karamandukas' en el partido 1 - 2 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.A.Karamandukas Alineación oficial del equipo 'A.A.Karamandukas' en el partido 2 - 2 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,5 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.A.Karamandukas

Goles Goles

  • 114 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Lizardo Macchiavello no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dalmiro Lemus va marxar de Juan García Ferreros en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de A.A.Karamandukas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): A.A.Karamandukas va estar a punt de posar-se per davant al minut 68 però Manuel Ezmir va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 106 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Maksim Baleyka sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 10 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sébastien Marchand va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 71, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del A.A.Kamandulas, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): 隆治 (Ryuji) 岩城 (Iwaki) va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Maksim Baleyka que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després de 72 minuts, Ricardo Solano va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 隆治 (Ryuji) 岩城 (Iwaki) va estar atent i va desviar la pilota a córner.