Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730869385

Amistoso (Int., RC) 730869385 Información oficial sobre el partido 730869385 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

FormigonArmado2.0 Alineación oficial del equipo 'FormigonArmado2.0' en el partido 0 - 3 us Grazzarkrazio Alineación oficial del equipo 'us Grazzarkrazio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FormigonArmado2.0 Alineación oficial del equipo 'FormigonArmado2.0' en el partido 0 - 4 us Grazzarkrazio Alineación oficial del equipo 'us Grazzarkrazio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FormigonArmado2.0

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ataúlfo Calders de FormigonArmado2.0 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Calva de FormigonArmado2.0 es va guanyar la targeta groga merescudament.

us Grazzarkrazio

Goles Goles

  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): En Pietro Andrisano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Grazzarkrazio, un peu providencial d'en Fiorindo Bucchi va situar el 0-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): El Grazzarkrazio era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Filippo Bergamo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Grazzarkrazio l'avantatge per 0 - 3. Olaf Radloff en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Pietro Andrisano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ireber Goenaga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Stanley Rood de Grazzarkrazio, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Andrea Steffan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Ireber Goenaga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Filippo Bergamo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Stanley Rood va estar a punt de posar per davant a Grazzarkrazio amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ireber Goenaga va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Filippo Bergamo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Filippo Bergamo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Pietro Andrisano, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Grazzarkrazio va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Andrea Steffan de Grazzarkrazio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.