Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730868787

Amistoso (Int., RC) 730868787 Información oficial sobre el partido 730868787 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Cracketas Piedreras Fumanpie Alineación oficial del equipo 'Cracketas Piedreras Fumanpie' en el partido 6 - 0 Piano FC Alineación oficial del equipo 'Piano FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Cracketas Piedreras Fumanpie Alineación oficial del equipo 'Cracketas Piedreras Fumanpie' en el partido 8 - 0 Piano FC Alineación oficial del equipo 'Piano FC' en el partido
Tiene mala suerte 7.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cracketas Piedreras Fumanpie

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cracketas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 3, Francisco Zarra va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cracketas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Biorcio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Iván Salazar Buitrón va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Frederik Bülow va incrementar l'avantatge de Cracketas amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Iván Salazar Buitrón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iván Salazar Buitrón, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Cracketas.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 91 quan Juan Borja Alemparte Gallardo de Cracketas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olaf Scheffer de Cracketas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Piano FC

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Mario Scaramozzino va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Davide Pierleoni va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En Roberto Busin va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lorenzo Gulisano de Piano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.