Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730866103

Amistoso (Int.) 730866103 Información oficial sobre el partido 730866103 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido 0 - 4 Red Army Kerman Alineación oficial del equipo 'Red Army Kerman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido 1 - 4 Red Army Kerman Alineación oficial del equipo 'Red Army Kerman' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

^RaiDDeN^

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 58 (Ocasión de falta): Mark Dunbar va xutar una falta al minut 58 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tito Paz Ramos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mark Dunbar.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Ballber de ^RaiDDeN^ es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrei Maftei de ^RaiDDeN^ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Red Army Kerman

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Quan passaven 16 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Kerman. En Magnus Lundberg va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Magnus Lundberg de Kerman l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, un xut de Antonio Malonni des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ^RaiDDeN^. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mihailo Stanković la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Kerman es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Carlos Ley va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Oğuz Can Tura, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Cătălin Şuţu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 79 en Yasin Omidali ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Oğuz Can Tura el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Malonni es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.