Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730861391

Amistoso (Int.) 730861391 Información oficial sobre el partido 730861391 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido 6 - 2 SC Grüne Heide Alineación oficial del equipo 'SC Grüne Heide' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido 7 - 0 SC Grüne Heide Alineación oficial del equipo 'SC Grüne Heide' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anguila C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Una falta al minut 21 va provocar un lliure directe. Patrik Abraham el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Torres va anar directament als peus de Roberts Kāpiņš que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jani Syväoja va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Anguila CF va obtenir un penal al minut 82, que va llançar a la perfecció Patrik Abraham. 4 - 1 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Anguila CF va augmentar la diferència quan Filip Raicu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Anguila CF va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roberts Kāpiņš progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Torres va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Torres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Marc Llinàs, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

SC Grüne Heide

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Patrick Thausing va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Marcus Rawenduzy-Holzhacker va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 85 de joc. Patrick Thausing es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 5 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torben Weidmann de Grüne va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franck Helfer de Grüne es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.