Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730859963

Amistoso 730859963 Información oficial sobre el partido 730859963 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido 0 - 4 Dream Team 3 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 3' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido 0 - 9 Dream Team 3 Alineación oficial del equipo 'Dream Team 3' en el partido
Tiene un resultado normal 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chérie Wines

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alois Lindenbaum de Chérie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dream Team 3

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adrian Ursu va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Menéndez va augmentar l'avantatge de Dream a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a Dream l'avantatge per 0 - 3. Santo D'Antoni en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Joanot Geronès va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Santo D'Antoni va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Alejandro Garagarza. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en José Ferrer al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Menéndez de Dream va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.