Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730854726

Amistoso (Int., RC) 730854726 Información oficial sobre el partido 730854726 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

ETISLICOS Alineación oficial del equipo 'ETISLICOS' en el partido 0 - 8 AC MILAZZU Alineación oficial del equipo 'AC MILAZZU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ETISLICOS Alineación oficial del equipo 'ETISLICOS' en el partido 0 - 5 AC MILAZZU Alineación oficial del equipo 'AC MILAZZU' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ETISLICOS

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Adrian Grechkin va fer al minut 37 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sören Reith, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fèlix Raïmat de ETISLICOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

AC MILAZZU

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, MILAZZU es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Imre Széll es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al 35 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MILAZZU augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Piero Pelucchi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Piero Pelucchi va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a MILAZZU.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Ognjen Ðorđević de MILAZZU va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marko Õispuu va augmentar l'avantatge de MILAZZU a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 56, MILAZZU va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Kinyas Feyzan.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Ognjen Ðorđević va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 0 - 7 per a MILAZZU.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ETISLICOS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Imre Széll la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MILAZZU es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 8 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 4 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Piero Pelucchi al minut 4 semblava entrar, però Madis Ploom va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.