Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730853879

Amistoso (Int., RC) 730853879 Información oficial sobre el partido 730853879 en Hattrick

03.04.2024 18:05:00

Borusa Alineación oficial del equipo 'Borusa' en el partido 3 - 4 JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Borusa Alineación oficial del equipo 'Borusa' en el partido 0 - 5 JOKER HOMER Alineación oficial del equipo 'JOKER HOMER' en el partido
Tiene bastante suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borusa

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 36 minuts, Julian Hélaine va superar per velocitat Rafael Troya Lopez-Sor per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Borusa va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Einar Godquist va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Przemysław Skowronek va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Julian Hélaine va marxar per velocitat al minut 15 i va fer una passada de la mort a Gregor Woolf, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gregor Woolf va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Julian Hélaine va ser clau en la jugada d'atac de Borusa al minut 77, quan ell mateix va fer una passada brutal a Norbert Deheug, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Paweł Dachowski de Borusa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

JOKER HOMER

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 44. L'anotador per JOMER va ser Florentino Ibáñez, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Diego Teruel, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 57.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a JOMER prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Maximilian Zehmen.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kayke Castor va anar directament als peus de Axel Rassenfoß que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Diego Teruel al minut 37 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Salvatore Richetto quasi aconsegueix empatar per JOMER al minut 43, però Christoffer Winther va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Diego Teruel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Christoffer Winther, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Salvatore Richetto. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.