Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730853813

Amistoso (Int., RC) 730853813 Información oficial sobre el partido 730853813 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido 1 - 3 harry if Alineación oficial del equipo 'harry if' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido 3 - 0 harry if Alineación oficial del equipo 'harry if' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atracodiario

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Atracodiario van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Juan Gilbarrasa en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Atracodiario Mansour Al-Ghurair quasi va assolir l'empat al minut 14 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Juan Antonio Enríquez de Anaya va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 71 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Seguí de Atracodiario va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

harry if

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): En Jan-Bertil Ekstål va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 3. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Badru Manganga de harry va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Milton Claesson va augmentar l'avantatge de harry a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Florian Ingelin es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.