Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730851047

Amistoso (Int.) 730851047 Información oficial sobre el partido 730851047 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

filiprim Alineación oficial del equipo 'filiprim' en el partido 2 - 2 ANFIELD THE KOP Alineación oficial del equipo 'ANFIELD THE KOP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
filiprim Alineación oficial del equipo 'filiprim' en el partido 2 - 0 ANFIELD THE KOP Alineación oficial del equipo 'ANFIELD THE KOP' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

filiprim

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Santiago Martín De la Matta va pentinar un córner cap al segon pal que Francisco Tous va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 120 Minuto 51 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Hilco Creemers al minut 51, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al filiprim i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aniello Musmeci va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Santiago Martín De la Matta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Rolando Quintero es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Witold Nyka de filiprim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ANFIELD THE KOP

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ward Lamoot arribés a peus de Yonatan Hertzberg, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a ANFIELD el 0 - 1.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): En Igor Iraregi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carmel Meyerson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.