Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730849871

Amistoso (Int., RC) 730849871 Información oficial sobre el partido 730849871 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

The Ruinteam Alineación oficial del equipo 'The Ruinteam' en el partido 2 - 4 tarvonya fc Alineación oficial del equipo 'tarvonya fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Ruinteam Alineación oficial del equipo 'The Ruinteam' en el partido 2 - 2 tarvonya fc Alineación oficial del equipo 'tarvonya fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Ruinteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ruinteam va ser Ramon Santacreu.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan José Basalo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ruinteam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 龙 (Long) 迪平 (Diping), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al 73, Ramon Santacreu hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Máté Muraközy. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Villalobos de Ruinteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Villalobos va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

tarvonya fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 18 minuts, el tirador de faltes del tarvonya va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sören Melchart, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Otilio Baldrei posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de tarvonya. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Caspar Penza xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Passaven 69 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Otilio Baldrei va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Elvis Hurskainen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roque de la Viña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Matei Pop quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roque de la Viña, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Petr Dočkal de tarvonya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.