Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730849562

Amistoso (Int.) 730849562 Información oficial sobre el partido 730849562 en Hattrick

02.04.2024 18:30:00

Railstar Dollern Alineación oficial del equipo 'Railstar Dollern' en el partido 6 - 4 Los Pipilitos Alineación oficial del equipo 'Los Pipilitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Railstar Dollern Alineación oficial del equipo 'Railstar Dollern' en el partido 7 - 0 Los Pipilitos Alineación oficial del equipo 'Los Pipilitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Railstar Dollern

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Rastado va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Tim Wüstemann va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Yiorgos Manesis sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 78 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 3 - 4 al marcador.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Rastado aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Tami Aro va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Rastado. A fi d'aconseguir el 5 - 4, van tocar-la en curt per tal que Erik Langer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rastado va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Georges Lustenegger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Passaven 10 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Erik Langer va rematar alt.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yiorgos Manesis de Rastado va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Los Pipilitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Bartolomej Vršan va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Pipilitos.
  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alain Lebario va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Rafael Val va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 125 Minuto 72 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Luca Cruz va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 3 al minut 72.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Víctor Torrente va augmentar l'avantatge de Pipilitos a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Torrente de Pipilitos es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.