Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847422

Amistoso (Int.) 730847422 Información oficial sobre el partido 730847422 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

FabrateriaVetus Alineación oficial del equipo 'FabrateriaVetus' en el partido 1 - 3 superlopezf.c. Alineación oficial del equipo 'superlopezf.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FabrateriaVetus Alineación oficial del equipo 'FabrateriaVetus' en el partido 3 - 4 superlopezf.c. Alineación oficial del equipo 'superlopezf.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,3 % 58,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FabrateriaVetus

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, FabrateriaVetus aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Cristiano Bottazzi va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Giuseppe Simonini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Piero Angiolini del FabrateriaVetus ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 216 Minuto 82 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Zbigniew Karaszkiewicz va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 82, i va passar la pilota a Pellegrino Di Gianfrancesco, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zbigniew Karaszkiewicz de FabrateriaVetus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

superlopezf.c.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): superlopezf.c. agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carles Pallarès amb mestria.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 87, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Arambide es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 108 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Vicent Lluís Robusté és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en David Arambide perquè aconseguís el 1 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Dimitar Foxá va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francesco Davide De Capite, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Francesco Davide De Capite, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leonardo Urbina Arce no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): Carles Pallarès va xutar magistralment una falta al minut 86 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Carles Pallarès va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andres Fraeking de superlopezf.c. es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.