Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730847242

Amistoso (Int., RC) 730847242 Información oficial sobre el partido 730847242 en Hattrick

02.04.2024 19:20:00

Charlie's Angels Alineación oficial del equipo 'Charlie's Angels' en el partido 0 - 4 SPIDER@GOA Alineación oficial del equipo 'SPIDER@GOA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charlie's Angels Alineación oficial del equipo 'Charlie's Angels' en el partido 0 - 3 SPIDER@GOA Alineación oficial del equipo 'SPIDER@GOA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charlie's Angels

SPIDER@GOA

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de SPIDER@GOA Pierpaolo Semeria va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, David Steinhuber va augmentar l'avantatge de SPIDER@GOA a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Charlies. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Theo Bopp la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del SPIDER@GOA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 70.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Passaven 82 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mark Burkinshaw va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SPIDER@GOA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pranesh Thummala, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Vasil Karaivanov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Yuriy Zakharov era fer passades de llarga distància. Al minut 31 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Pierpaolo Semeria però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Yuriy Zakharov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.