Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730845462

Amistoso (RC) 730845462 Información oficial sobre el partido 730845462 en Hattrick

03.04.2024 12:20:00

Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido 6 - 2 Estachorrada Alineación oficial del equipo 'Estachorrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Union atlética los mirlos Alineación oficial del equipo 'Union atlética los mirlos' en el partido 8 - 0 Estachorrada Alineación oficial del equipo 'Estachorrada' en el partido
Tiene mala suerte 8.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union atlética los mirlos

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Lucjan Matyka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. atlética es posava per davant!
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): atlética va aconseguir el 2 - 0 quan 黄 (Huang) 贵华 (Guihua) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan atlética va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jesús Oriol des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En 黄 (Huang) 贵华 (Guihua) de atlética va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, atlética va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Álvaro Mosqueda, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): atlética va augmentar la diferència quan Lucjan Matyka no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Juan Santisteban marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Byung-Kwon Bae que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Oriol de atlética va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Daniel Rueda Pérez gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El atlética ho intentava per la dreta per mitjà de Byung-Kwon Bae, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Epifanio Freixo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Miguel Galian, el jugador de atlética va ser expulsat al minut 36.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Oriol.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 黄 (Huang) 贵华 (Guihua) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Estachorrada

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rubén Moya, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, Milan Gregec va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Estachorrada en aconseguir el 6 - 2.