Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730842389

Amistoso (Int., RC) 730842389 Información oficial sobre el partido 730842389 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 6 - 5 FC Lit-Auen Alineación oficial del equipo 'FC Lit-Auen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
C.F. La Resaka Alineación oficial del equipo 'C.F. La Resaka' en el partido 7 - 2 FC Lit-Auen Alineación oficial del equipo 'FC Lit-Auen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. La Resaka

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Thorben Lakner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Resaka se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Juan Manuel Trujillo de Resaka va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 58 gràcies a la jugada de Dietrich Lemmenmeier, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Passats 79 minuts, Dietrich Lemmenmeier, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Resaka es posava per davant!
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a Resaka va ser Pavol Kozlík.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Resaka va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rocky Currie progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Gersinio de Palm va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Resaka se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gersinio de Palm de Resaka es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Lit-Auen

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Lit-Auen seguien lluitant fins al final. Al minut 44, fruit d'aquests esforços, Lounis Robin Wirz va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 44 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Conrad Fröhlich marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Ignazio Eppelsheimer que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 81 i semblava que Lit-Auen desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Martin Bozon va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 4 per als visitants.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els jugadors de Lit-Auen no defallien en cap moment. Producte d'això, en Lounis Robin Wirz va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 6 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Lit-Auen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ahmed Gazizov va desviar el xut final de Pierre-Charles Poujol després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignazio Eppelsheimer de Lit-Auen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.