Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730840957

Amistoso (Int.) 730840957 Información oficial sobre el partido 730840957 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Susú Pétalos Alineación oficial del equipo 'Susú Pétalos' en el partido 0 - 2 Oléron United Alineación oficial del equipo 'Oléron United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Susú Pétalos Alineación oficial del equipo 'Susú Pétalos' en el partido 5 - 2 Oléron United Alineación oficial del equipo 'Oléron United' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Susú Pétalos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jonathan Daudet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Igor Moreira estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Quevedo va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Christophe Vales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Pétalos va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Bernardo Gandía va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Bernardo Gandía va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 71, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Pablo Quevedo va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Teodòr Coloreu de Pétalos va intentar batre la porteria rival al minut 81 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Igor Moreira de Pétalos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Güatibonza.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Bernardo Gandía de Pétalos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Oléron United

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Yohann Michelet va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jorge Azevedo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Gauthier Daviau va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Oléron que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gauthier Daviau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Benoît Méchineau de Oléron va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.