Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730839919

Amistoso (Int., RC) 730839919 Información oficial sobre el partido 730839919 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido 6 - 1 Arizona's Alineación oficial del equipo 'Arizona's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rotor Volgogrado Alineación oficial del equipo 'Rotor Volgogrado' en el partido 4 - 0 Arizona's Alineación oficial del equipo 'Arizona's' en el partido
Tiene suerte 3.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotor Volgogrado

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Alberto Mir de ROTOR va aconseguir igualar el partit al minut 11, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): ROTOR s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Antonio Villa per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Jordi Gayà va pentinar un córner cap al segon pal que Viktor Kerezov va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, ROTOR va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Argir Estela, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ROTOR a 5 - 1. Alberto Mir va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jordi Gayà sempre és una garantia. Al minut 87, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Antonio Villa marcar el 6 - 1 per al ROTOR.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Claudio Silla es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Antonio Villa de ROTOR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saül Estela de ROTOR es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Arizona's

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Al minut 4 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Yeter Fehamettin va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Arizonas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dimitri Gâteau, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Arizonas van sortir al contraatac amb encert al minut 79, però Vasil Zhelev no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aldo Signorini de Arizonas va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Vladimir Dzhelenski es va posar al mig i ho va espatllar tot.