Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730838149

Amistoso 730838149 Información oficial sobre el partido 730838149 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Imperial IPA Alineación oficial del equipo 'Imperial IPA' en el partido 0 - 8 dayrito Alineación oficial del equipo 'dayrito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Imperial IPA Alineación oficial del equipo 'Imperial IPA' en el partido 0 - 6 dayrito Alineación oficial del equipo 'dayrito' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperial IPA

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Imperial va estar a punt de marcar quan Pol Sañé va fer una passada impressionant a Òscar Campdelacreu, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Iurgi Muriedas de Imperial es va guanyar la targeta groga merescudament.

dayrito

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Quan passaven 3 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del dayrito. En Vicente Agustín va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan José Burón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En David Herreros de Tejada, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Salvador Charrania va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Ketta Bousaboun va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a dayrito.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 50, dayrito va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Edmund Karlshorst.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Salvador Charrania va augmentar l'avantatge de dayrito a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del dayrito va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Burón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 8 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): dayrito quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcelo D'Amico va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Simion Cârligea de dayrito va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcelo D'Amico de dayrito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.