Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730835247

Amistoso (Int., RC) 730835247 Información oficial sobre el partido 730835247 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 4 - 5 Waterschei FC Alineación oficial del equipo 'Waterschei FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC BruJoS de Hospitalet Alineación oficial del equipo 'FC BruJoS de Hospitalet' en el partido 3 - 5 Waterschei FC Alineación oficial del equipo 'Waterschei FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BruJoS de Hospitalet

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ahmad Fikri Ruslan va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Hospitalet empatava el partit, 1 a 1, al minut 17.
  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Hospitalet per la dreta va donar com a resultat un gol de Jan-Philip Mikorey-Koch al minut 61 que reduïa la distància a 2 - 5.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Als 74 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Hospitalet va acabar amb la pilota als peus de Juan Espiga que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 3 - 5.
  • 103 Minuto 90 (Gol por la derecha): Hospitalet no perdien la fe, i al minut 90 del partit, Jan-Philip Mikorey-Koch va marcar el 4 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Galarie de Hospitalet va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Lino Cadena es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Waterschei FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Waterschei agafava avantatge al minut 4 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mats Landrieu amb mestria.
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Tom Cruts era molt més ràpid que el defensa Javier Berategui. Al minut 20, el jugador de Waterschei va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Tom Cruts va augmentar l'avantatge de Waterschei a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Cătălin Alexe va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Roelant Casters va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tom Cruts. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Höllinger de Waterschei va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.