Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730834958

Amistoso (Int.) 730834958 Información oficial sobre el partido 730834958 en Hattrick

03.04.2024 10:00:00

Zmãii Alineación oficial del equipo 'Zmãii' en el partido 3 - 2 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Zmãii Alineación oficial del equipo 'Zmãii' en el partido 6 - 0 Atlético Miño Alineación oficial del equipo 'Atlético Miño' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zmãii

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Zmãii prenia la batuta de l'encontre al minut 2, quan en Adrian 'Leader' Burducea va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zmãii va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Appie 'Spartacus' Valkering progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lucian 'Wise Man' Mihăieş, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Appie 'Spartacus' Valkering va rematar alt.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jakub 'Grizzly' Rataj. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Serkan 'Sultan' İsfendiyaroğlu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, Adrian 'Leader' Burducea gairebé va marcar per a Zmãii des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 67 quan Lucian 'Wise Man' Mihăieş de Zmãii gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jakub 'Grizzly' Rataj de Zmãii va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atlético Miño

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, Quintín Morlanes va pentinar un córner cap al segon pal que Basilio Aranatxiondo va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Didi Schambeck el va rematar Marek Woźniakowski amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Didi Schambeck de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.