Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730833754

Amistoso (Int.) 730833754 Información oficial sobre el partido 730833754 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Los Once Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Los Once Gloriosos' en el partido 5 - 2 Sesimbra Oman Alineación oficial del equipo 'Sesimbra Oman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Once Gloriosos Alineación oficial del equipo 'Los Once Gloriosos' en el partido 2 - 0 Sesimbra Oman Alineación oficial del equipo 'Sesimbra Oman' en el partido
Tiene bastante suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Once Gloriosos

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José Javier Blánquez Pérez de Gloriosos va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Gloriosos va ser Raúl Castellón.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador Ramon de Pagès de Gloriosos, després de 76 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Akutla Bouzidi de Gloriosos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): En Ramon de Pagès va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Ramon de Pagès va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gloriosos.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Gloriosos ho intentava per la dreta per mitjà de Vicente Jiménez de Asín, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Sesimbra Oman

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Kai Axelsen va acabar en una passada genial cap al jugador de Sesimbra Maurits Lennartsson, que va marcar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Matthias Höfler de Sesimbra va fer un bon esprint per escapar-se de Iker Miñano i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sesimbra, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Matthias Höfler va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sesimbra va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Matthias Höfler, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sesimbra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Aapo Rannanjärvi, però el porter rival va fer una gran aturada.