Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730832799

Amistoso (Int., RC) 730832799 Información oficial sobre el partido 730832799 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 6 - 4 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 2 - 1 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
Tiene mucha potra 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gijonenses

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Etsain Azpikueta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Samuel Illarramendi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al gijonenses, un peu providencial d'en Ramon Mur va situar el 2-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de gijonenses. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Chorche Guardiola xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Armando González Cuenia la va convertir en gol amb un remat de cap en Armando Ruiz tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 4 - 2.
  • 124 Minuto 109 (Gol de penalti): Al minut 109 l'àrbitre va premiar gijonenses amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Joan Monferrer va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 5 - 4.
  • 131 Minuto 114 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joan Monferrer es va introduir dins la defensa central al minut 114, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Julio Alicante va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Patric Staab al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joan Monferrer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Illarramendi de gijonenses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armando González Cuenia de gijonenses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Monferrer de gijonenses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Blau Weiß Bratmaxe

Goles Goles

  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Mischa Knallkööm va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 74 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El porter de Bratmaxe va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jürgen Settgast va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Johannes Wishaber va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Bratmaxe en aconseguir el 4 - 3.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Als 85 minuts de partit, Josep Llorà de Bratmaxe va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 4 - 4.