Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730832094

Amistoso (Int.) 730832094 Información oficial sobre el partido 730832094 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido 4 - 0 Roll & Goal Alineación oficial del equipo 'Roll & Goal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido 6 - 0 Roll & Goal Alineación oficial del equipo 'Roll & Goal' en el partido
Tiene mala suerte 5.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.cgl

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): f.c.cgl prenia la batuta de l'encontre al minut 9, quan en Daniele Di Croce va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Lain Espinal va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a f.c.cgl.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de f.c.cgl pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Nonell va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan f.c.cgl va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Shahkam Haji Khani des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jesús Nonell. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Lain Espinal, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Michel Salembier va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 26 de joc.

Roll & Goal

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Mariusz Dziemba va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Roll va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jean-Stéphane Mabon.