Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730830220

Amistoso (Int.) 730830220 Información oficial sobre el partido 730830220 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 0 - 1 PPSC Alineación oficial del equipo 'PPSC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xiton C.F. Alineación oficial del equipo 'Xiton C.F.' en el partido 0 - 1 PPSC Alineación oficial del equipo 'PPSC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xiton C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Manfred Bär quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Xiton van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Hadriano da Grela no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xiton va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hadriano da Grela va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Xiton sortien al contraatac. La falta llançada per Claus Bille va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernán Deveso de Xiton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Godofredo Mancha.

PPSC

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, PPSC es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Patxi Perrier es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Carmelo Aranda va ser clau en la jugada d'atac de PPSC al minut 66, quan ell mateix va fer una passada brutal a Nidal Jafari, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nidal Jafari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.